OPĆI UVJETI


Prodavatelj – Becharusha, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Maja Nikačević, Mike Tripala 17, 31400 Đakovo, OIB: 54868207356, upisano je u Obrtni registar, broj obrtnice 14010303681.

KONTAKT:
Becharusha, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Maja Nikačević

mobitel: 0919793331
e- adresa: [email protected]

Broj računa: IBAN: HR65 2340 0091 1606 3645 7  |  PBZ d.d. Zagreb

Becharusha.hr je web stranica internetske prodaje u vlasništvu Prodavatelja.

Korisnici www.becharusha.hr su sve osobe koje web stranicu koriste radi kupnje prikazanih proizvoda ili informiranja o proizvodima.

Kupac je svaka osoba s kojom je sklopljen ugovor o kupoprodaji temeljem ovih Općih uvjeta.

NAČIN PLAĆANJA


1. Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman)

Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Kad u procesu kupovine Kupac odabere plaćanje virmanom na e-mail će ti biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je EURO (€). Po uplati Kupac šalje Prodavatelju potvrdu o uplati. Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 72 sata od trenutka narudžbe. Po primitku uplate Prodavatelj naručenu robu šalje na željenu adresu unutar 15 radnih dana.

2. Virmansko plaćanje (pravne osobe)
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

3. Gotovinsko plaćanje

Gotovinsko plaćanje se vrši isključivo na adresi Prodavatelja u Đakovu, M. Tripala 17.

NAČIN KUPNJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, EURO (€), s uračunatim PDV-om.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zastupnici ili skrbnici. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za ugovore protivne ovoj odredbi.

Dostupni proizvodi prikazani su na stranici www.becharusha.hr zajedno sa specifikacijom proizvoda, podatcima o cijeni i ostalim važnim podatcima. Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u “košaricu” klikom na oznaku “kupi”. U “košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju s naznakom cijene proizvoda i cijene dostave (uključen PDV) kao i perioda u kojemu je ponuda važeća.

Po izvršenju uplate na transakcijski račun Prodavatelja, Kupac šalje potvrdu o uplati na [email protected].

Korisnici www.becharusha.hr dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom registracije i kupnje.

Zbog poremećaja u nabavci robe može se dogoditi da određenih artikala nema na stanju u trenutku narudžbe. Kupac će biti obavješten kada artikl bude ponovno dostupan u prodaji, ukoliko to bude htio.

CIJENA

Naznačene cijene proizvoda i dostave su maloprodajne cijene u kojima je sadržan PDV. Prodavatelj zadržava pravo izmjene cijena te je važeća cijena proizvoda ona naznačena na stranici u trenutku sklapanja ugovora.

REKLAMACIJE I ZAMJENE

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji odgovara opisu navedenom na www.becharusha.hr. Prodavatelj sve proizvode prije pakiranje pregledava i kontrolira ispravnost. Ukoliko Kupac primjeti oštećenja može kontaktirati Prodavatelja na [email protected] s napomenom “Reklamacija po narudžbi br:..”.

Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, Kupac vraća pošiljku na trošak Prodavatelja, a Prodavatelj o svom trošku šalje ispravan proizvod (po primitku vraćenog proizvoda). Zamjena ili povrat robe zbog “nesviđanja” nije moguć. Ukoliko se radi o zamjeni ili povratu, Kupac snosi troškove slanja robe. Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat plaćenog sve dok roba nije vraćena.

PODRŠKA KORISNICIMA

Ako je Korisniku/Kupcu potreban savjet ili informacija, bez obzira radi li se o izboru artikla, veličini ili o izradi istih, može kontaktirati Prodavatelja putem e-pošte na [email protected]. Odgovor će biti poslan u najbržem mogućem roku.

DOSTAVA

Kupljenu robu Prodavatelj dostavlja na željenu adresu pošiljkom unutar 15 radnih dana od trenutka kada je uplata vidljiva na računu.

Iznos dostave će biti naznačen na računu prilikom izrade narudžbe, odnosno uključen u ukupan iznos, te nakon uplate iznosa prilikom preuzimanja paketa Kupac više neće imati nikakvih dodatnih plaćanja.

Dostava za Đakovo je besplatna. Svoje pošiljke možete podići i u sjedištu obrta na adresi Mike Tripala 17, Đakovo, prema dogovoru s Prodavateljem.

Trošak dostave unutar Republike Hrvatske iznosi 5,0 €. Za kupnju u ukupnom iznosu iznad 70 € poštarina je besplatna.

Cijena dostave za područja van Republike Hrvatske ovisi o težini pošiljke i obračunava se na završetku narudžbe.


Korištenjem i/ili pristupanjem (registracijom) na www.becharusha.hr Korisnik/Kupac prihvaća sva pravila i uvjete korištenja navedena u ovim općim uvjetima. Prodavatelj zadržava pravo na izmjenu općih uvjeta bez prethodne najave.

Ovdje možete pristupiti našoj Politici privatnosti.